Poradna Hurtta Outdoors Slush Combat

Autor: MaPa | Vloženo: 21.11.2015 000 14:00 | Témata: Poradna Hurtta Outdoors Slush Combat

MaPa

MaPa

Jakou velikost

Mám bišonka frisé. Délka zádíček 33cm. Nevím jaká velikost je pro nás vhodnější. Zvažuji 30S nebo 35S. Problém mám s rozměrem zad. Pokud bude obleček větší, bude zasahovat do ocasu, který je ale u bišonka nesen nahozený nad záda, jako labutěnka. Nevím, zda tedy raději nevzít menší velikost. Jak tyto oblečky sedí? Mám raději cm přidat nebo ubrat? Děkuji. Patáková

  • 23. listopadu 2015 - Oficiální zástupce obchodu SpokojenyPes.cz

    Dobrý den,
    je nutné také zvážit obvod hrudníku a délku nohou. Nicméně o 3cm kratší obleček je poměrně hodně, určitě bych v tomto případě raději zvolila větší, obleček se nechá částečně stahnout.
    Případně si u nás můžete objednat obě velikosti, vyzkoušet a nehodící se obleček vrátit. Lze to provést s dodáním domů i na naši prodejnu.
    Oblečky naleznete zde:
    http://www.spokojenypes.cz...
    http://www.spokojenypes.cz...

    Hezký den
    Vránová Denisa
    SpokojenyPes.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • MaPa

      23. listopadu 2015 - MaPa

      Dobrý den,

      děkuji za rychlou odpověď. Pejsek má obvod hrudníku 43cm. Takže i stahovatelný obleček s 60cm je dost. Pokud bych objednala 35S, tak by to asi bylo nej řešení, ale ani jedna barva není dostupná. Navíc jsem se již informovala minulý týden na Vašem FB a dostupnost není v současné době vůbec známá. 35M - už má obří obvod hrudíku -68cm. Objednala jsem si tedy s odběrem na prodejnu vel. 30/L. Má obvod jen 52cm a delší nohavičky, což mi vyhovuje. Mám bišonka na vyšších nožkách. Tak zkusíme štěstí a budu doufat, že nám bude. :-) Raději, když bude o kousek kratší, než když v ní bude plavat. :-)

      S pozdravem a přáním pěkného dne,

      Patáková


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.